Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 14.7.2009 16:02:57

Privoščite si počitnice in hkrati izboljšajte vaš računovodski servis z orodji za delo na daljavo ISL Online

Oglasno sporočilo

Rubrika: Ne spreglejteprint Natisni

Privoščite si počitnice in hkrati izboljšajte vaš računovodski servis z orodji za delo na daljavo ISL Online

Živimo v dobi elektronskega poslovanja, kjer še posebno za storitvena podjetja velja, da so v prednosti tista, ki so presegla tradicionalne okvire in v svoje poslovanje vpela napredne tehnologije, ki omogočajo kakovostnejšo in bolj učinkovito komunikacijo s stranko.

Število podjetij v Sloveniji iz leta v leto narašča, med temi prevladujejo samostojni podjetniki ali družbe z omejeno odgovornostjo. Posledično je na trgu vedno več poslovnih subjektov, ki potrebujejo dobre računovodske storitve, saj je dober računovodski servis temelj za uspešno poslovanje.

Da bi računovodska podjetja lahko uspešno servisirala vedno večje število strank, ostala konkurenčna na trgu ter obdržala ali še povečala zadovoljstvo strank, je priporočljivo, da v svoje poslovanje integrirajo orodja za spletno komunikacijo in delo na daljavo. Z dosledno uporabo te tehnologije lahko prihranijo svoj in strankin čas, obenem pa povečajo transparentnost delovanja ter stranki ponudijo boljše računovodske storitve.

Vodilni slovenski ponudnik visoko tehnoloških rešitev za spletno komunikacijo, XLAB d.o.o., ponuja več rešitev, ki omogočajo delo z računalnikom na daljavo. Gre za štiri izdelke, ki jih XLAB ponuja pod enotno licenco in skupnim imenom ISL Online ( ).

  • ISL Light: izdelek za pomoč uporabnikom omogoča, da se računovodja v 30 sekundah poveže preko interneta s svojo stranko ter ji pokaže namizje svojega računalnika ali pa pogleda na namizje oddaljenega računalnika. Na ta način lahko računovodja in stranka skupaj spremljata finančne podatke na enem računalniku ter v živo rešujeta morebitne težave.
  • ISL AlwaysOn: izdelek za dostop do oddaljenega računalnika omogoča računovodji, da se preko interneta kadarkoli in od koderkoli poveže z oddaljenim računalnikom v svoji pisarni ali na lokaciji stranke. ISL AlwaysOn omogoča enostaven in varen dostop do enega ali več oddaljenih računalnikov. Na ta način postane prosti čas bolj prilagodljiv, saj lahko nujne opravke opravite tudi v vaši odsotnosti iz pisarne.
  • ISL Pronto: izdelek za spletni pogovor v živo (Live Chat), je namenjen vsem podjetjem, ki ponujajo informacije o svoji poslovni aktivnosti oziroma svoje storitve preko interneta. Namestite ISL Pronto na spletno stran vašega računovodskega podjetja ter spletnim obiskovalcem ponudite hitre in učinkovite informacije o vaši dejavnosti.
  • ISL Groop: zaradi dinamike gospodarstva in davčne zakonodaje, podjetja vse bolj potrebujejo finančne in davčne nasvete, ki jim lahko pomagajo izboljšati njihovo poslovanje. To je razlog, da vedno več računovodskih servisov ponuja finančno in davčno svetovanje kot pomembno dodatno storitev. Tudi na tem področju lahko z uporabo tehnologije za spletno komunikacijo naredite korak naprej in se ločite od konkurence. S pomočjo XLAB-ove rešitve ISL Groop, lahko za svoje obstoječe ali potencialne stranke organizirate spletne seminarje ali sestanke. Program omogoča Powerpoint predstavitve ter avdio in video komunikacijo predavatelja z več udeleženci.

Izdelke lahko brezplačno preizkusite na .

Novi načini komunikacije lahko pomembno vplivajo na izboljšanje kakovosti in stroškovne učinkovitosti poslovanja podjetij. Z uporabo primernih programov lahko učinkovito omejite nepotrebne poti, stranki ponudite več stika in nadzora nad njenim finančnim tokom in obenem prihranite čas ter denar. Gre torej za optimizacijo poslovanja, ki omogoča večjo konkurenčnost na trgu. Več informacij najdete na spletnem naslovu , kjer lahko zgoraj opisane izdelke tudi brezplačno preizkusite.

Zadnji članki iz rubrike:

18.3.2019 12:12:24:
Konkretni primeri embalaže, o kateri je potrebno poročati

14.3.2019 16:00:06:
Registracija pri sporočanju podatkov v zvezi z embalažo

14.3.2019 15:23:48:
Pomembni datumi oddaje poročil o odpadkih

8.3.2019 17:08:30:
Poročanje o odpadni embalaži - do 31. marca 2019

29.1.2019 16:11:56:
Informacija o izstopu Združenega kraljestva iz EU – brexit

Najnovejši članki:

26.3.2019 16:04:28:
Prispevki za posebne primere zavarovanja za leto 2019

25.3.2019 10:25:22:
Nova komponenta za elektronski podpis na eDavkih

22.3.2019 12:51:58:
Brezplačen posvet o zaposlovanju tujcev - 28. 3. 2019

22.3.2019 11:16:41:
Predvidene zakonske spremembe po Sporazumu med strankami za leto 2019 - marec 2019

22.3.2019 11:11:52:
Možnost oddaje davčnih obračunov do 8. 4. 2019

Izobraževanja
Centralni tečaj: 1€ = 239,640 SIT