Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 4.5.2011 10:07:59

Spletna komunikacija in sodelovanje v računovodskih servisih

Oglasno sporočilo

Rubrika: Novičkeprint Natisni

Spletna komunikacija in sodelovanje v računovodskih servisih Racunovodja.com

Opal, Datalab, Andersen, Grad, Pavliha so le nekatera imena dolgoletnih uporabnikov programske opreme za podporo strankam na daljavo in sodelovanje preko spleta slovenskega podjetja XLAB. Vsem je skupno, da že vrsto let svojim strankam nudijo možnost tehnične podpore za lastno programsko opremo, namenjeno računovodskim servisom, in pri tem uporabljajo XLAB-ovo rešitev za nadzor oddaljenega računalniškega namizja ISL Light. Temu morda botruje vse hitrejše in konkurenčnejše poslovno okolje, vsekakor pa dejstvo, da se s podporo na daljavo stroški v povprečju znižajo za ocenjenih 50-70%.

/images/xlab/ISLOnline-ISLLight-podpora-na-daljavo.jpgKer je rešitev ISL Light (demo) zasnovana tako, da je za pomoč uporabnikom na daljavo potrebna samo internetna povezava, je resnično primerna za vsakogar. Povezovanje v sejo za delitev namizja je neobčutljivo za požarne zidove ter deluje na vseh večjih operacijskih sistemih (Windows, Linux, Mac) in mobilnih napravah (Windows Mobile; iPad, iPhone in iPod touch predvidoma v maju 2011). Poleg osnovnih lastnosti tovrstnih aplikacij, kot so popolna varnost, tekstovno dopisovanje in nadzor računalniškega namizja, ISL Light nudi še celo vrsto dodatnih funkcij za izredno enostavno in učinkovito podporo na daljavo.

/images/xlab/ISLOnline-ISLGroop-spletni-sestanki.jpgRešitev za nadzor oddaljenega namizja ISL Light pa ni edina v XLAB-ovem paketu programske opreme za komunikacijo in sodelovanje na daljavo ISL Online. V isti ceni se skriva še videokonferenčna oprema ISL Groop (demo), ki jo od februarja spremljamo na TV SLO2 v oddaji Trikotnik, poleg te pa še rešitev za delo na daljavo s priklopom na oddaljen računalnik (doma, v pisarni) in možnost takojšnjega klepeta z obiskovalci spletne strani preko vmesnika Live chat. ISL Groop-ovi spletni sestanki s sodelavci, strankami ali partnerji, o katerih smo že pisali na Racunovodja.com, so tako enostavni, da omogočajo hitro organizacijo in priključitev v sestanek pravzaprav komurkoli, tudi ljudem z minimalnimi računalniškimi izkušnjami. V Martičevi oddaji Trikotnik se preko videokonference ISL Groop v oddajo vključijo gledalci in pri tem potrebujejo le spletno kamero in slušalke z mikrofonom. Poleg videokonferenčne zveze pa za učinkovito sestankovanje na spletu uporabniki rešitve ISL Groop uporabljajo tudi deljene prosojnice z možnostjo uvoza predstavitve PowerPoint.

/images/xlab/ISLOnline-ISLPronto-spletni-klepet-livechat.jpg »Večina naših strank si je na svoje spletne strani umestila tudi dodatek za spletni klepet v živo ISL Pronto,« razlaga direktor podjetja XLAB Jure Pompe in pojasnjuje: »ISL Pronto (demo) si lahko predstavljate kot dodaten komunikacijski kanal vašega podjetja s strankami, partnerji in tudi z zaposlenimi. Na spletni strani leži gumb za 'Live chat' oziroma 'Pogovor z nami', ki je navadno na vidnem mestu, lahko pa je tudi na internih straneh za partnerje ali zaposlene. Ko brskamo po neki spletni strani in ne najdemo iskane informacije, nam dodatek Live chat enostavno omogoči, da se hitro v realnem času povežemo z zaposlenimi v prodajnem ali podpornem oddelku spletne strani, ki nam v tekstovnem pogovoru, avdio in video zvezi ter deljenem namizju (svojem ali našem) hitro razrešijo dilemo.«

/images/xlab/ISLOnline-ISLAlwaysOn-dostop-na-oddaljen-računalnik.jpgKot zadnja aplikacija paketa ISL Online, ki je morda najbolj vsesplošno uporabna, je rešitev za delo na daljavo ISL AlwaysOn (demo). Ko se aplikacija namesti na računalnik, naj bo to vaš domači ali službeni računalnik, strankin ali strežnik, lahko nanj kadarkoli in od koderkoli preko spletnega računa dostopate na daljavo. Po priklopu nanj, oddaljen računalnik uporabljate enako kot bi ga, če bi delali na njem; pogled lahko nastavite v celozaslonski, računalnik lahko tudi ponovno zaženete, preklopite med uporabniki in namestite novo programsko opremo. Po drugi strani lahko sinhronizirate mape in datoteke med obema računalnikoma ter jih prenašate v obe smeri.

Kako lahko pričnem uporabljati paket ISL Online?

Paket rešitev za komunikacijo in sodelovanje na daljavo ISL Online lahko preizkusite popolnoma brezplačno. Kliknite na , ustvarite spletni račun ISL Online in ga pričnite uporabljati. Kratki video vodniki vam bodo olajšali pričetek uporabe.

Če imate kakršnokoli vprašanje, pokličite prodajno ekipo podjetja XLAB: 01 2447760.

Zadnji članki iz rubrike:

7.5.2020 14:17:57:
Delo na domu, izolacija, karantena, bolniška, subvencioniranje čakanja na delo, odlog davčnih obveznosti

12.3.2020 16:35:41:
V Sloveniji bo razglašena epidemija, vrtci in šole se začasno zaprejo

25.3.2020 16:28:51:
Ukrepi zaradi vpliva koronavirusa na gospodarstvo

12.3.2020 16:21:17:
Vlada sprejela sklep o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerze

25.3.2020 16:30:28:
Z interventnim ukrepom za ohranitev delovnih mest

Najnovejši članki:

22.5.2020 9:02:44:
Preverjanje višine prejetih povračil nadomestila plače (ZRSZ)

21.5.2020 10:40:06:
Subvencioniranje delovnega časa nadomešča ukrep subvencioniranja čakanja na delo

20.5.2020 14:14:59:
Letni obračun DDPO in DohDej

19.5.2020 16:54:38:
Javni sektor: Povračilo stroškov prevoza na delo in z dela od 11. 5. 2020 dalje – epidemija COVID-19

19.5.2020 16:44:08:
Solidarnostna pomoč na podlagi četrte alineje 4. točke 40. člena Kolektivne pogodbe za negospodarske dejavnosti (KPND)

Izobraževanja
Centralni tečaj: 1€ = 239,640 SIT