Portal Racunovodja.com uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta.
Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen.

Se strinjam.         Ne strinjam se.         Želim izvedeti več.

Vpisano: 29.3.2016 16:19:53

Digitalni PoštAR - Pošljite pošto hitreje, ceneje, zanesljivo

Oglasno sporočilo

Rubrika: Ne spreglejteprint Natisni

Digitalni PoštAR - Pošljite pošto hitreje, ceneje, zanesljivo

Delo računovodij in računovodskih servisov zajema veliko več kot le fakturiranje storitev, izdelavo predračunov, računov in dobropisov. V vsakodnevnem poslovanju je potrebno poslati tudi večje količine pisemskih pošiljk, ki pogosto vsebujejo tudi zaupne dokumente. Računovodje tako potrebujejo partnerja, ki jim bo prihranil ogromno časa in nepotrebnih skrbi.

Zdaj lahko storitev PoštAR preizkusite BREZPLAČNO.
Obiščite in pridobite svojo unikatno kodo za 15 dnevni brezplačni preizkus.

Pošta Slovenije zato tudi v ta namen predstavlja novo storitev, ki vam omogoča pošiljanje in prejemanje elektronske pošte, ki lahko vključuje tudi dokazovanje, da je pošiljatelj poslal, prejemnik pa prevzel pošto. Storitev PoštAR omogoča tudi nabor dodatnih storitev, s katerimi bo vaša izkušnja pošiljanja še enostavnejša in uporabnejša.

Pošiljanje in prejemanje pošte še nikoli ni bilo tako enostavno!

Digitalni PoštAR je enostaven za uporabo. ePismo lahko pošljete iz kateregakoli odjemalca elektronske pošte kot sta na primer MS Outlook in Gmail in za to ne potrebujete niti kvalificiranega potrdila. Za pošiljanje boste potrebovali elektronsko znamko, ki jo pridobite na spletnem portalu .

Prednosti za računovodje

Ob znatnem zmanjšanju stroškov zaradi opustitve tiska ter nakupa papirja in kuvert ter ob cenejšem pošiljanju pošte je velika dodana vrednost PoštARja prihranek vašega dragocenega časa. PoštAR vam je na voljo 24 ur, 7 dni v tednu. Zelo enostaven sistem pošiljanja pošte je varen, v skladu z zakonodajo in omogoča sledenje pismu.

Kako deluje?

Elektronsko sporočilo sestavite kot običajno, nato pa prejemnikovemu elektronskemu naslovu pripnite oznako .postar.eu, sporočilu kot priponko priložite elektronsko znamko in pošljite kot običajno. V kratkem boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o poslanem ePismu. Če boste pri pridobivanju znamke zahtevali povratnico, boste po dostavi sporočila prejemniku po elektronski pošti prejeli tudi potrjeno povratnico. Če se sliši zapleteno, bodite brez skrbi! V postopku pridobivanja znamke vam bo vse podrobno razložil čarovnik, lahko pa sporočilo pošljete tudi neposredno iz portala . Registriranim uporabnikom je na voljo tudi možnost masovnega pošiljanja pošte, ki je namenjeno pošiljanju večjega števila ePisem. PoštAR ponuja tudi vtičnik za Outlook namenjen preprostemu pošiljanju in prejemanju ePisem neposredno v priljubljenem poslovnem odjemalcu elektronske pošte Microsoft Outlook za različice od 2007 do 2015.

Znamka omogoča sledenje!

Kot pošiljatelj lahko vsakemu ePismu, ki ste ga poslali tudi sledite in sicer z uporabo znamke, ki ste jo pridobili v procesu pošiljanja ali pa tako, da kliknete na povezavo v potrdilu o poslanem ePismu, ki ga po pošiljanju prejmete po elektronski pošti. Na spletni strani za sledenje vnesite oz. naložite znamko, ki pripada poslanemu ePismu in prikazali se vam bodo podatki o pošiljanju in dostavi ePisma.

Veljavno in transparentno!

S pomočjo digitalnega PoštARja bodo vsa poslana oz. prejeta ePisma imela enako pravno-formalno veljavo kot pisma v fizični obliki. Za vsako poslano in prejeto ePismo imata pošiljatelj in prejemnik dokaz, ki ga lahko uporabita v okviru sodelovanja, dokazovanja oz. komuniciranja s svojimi poslovnimi partnerji, kupci oz. potrošniki, državnimi organi, ustanovami ipd.

Ekonomičen in na voljo 24/7!

Prejemanje ePisem za naslovnike ni plačljivo. Storitev pošiljanja ePisma je namreč že plačal pošiljatelj. Pri uporabi Digitalnega PoštARja se prav tako izognete stroškom tiskanja ter nakupu kuvert in papirja. Poštnina za elektronsko vročitev je nižja, zmanjšajo pa se logistični stroški s pripravo in potrjevanjem odhodnih pošiljk. Koliko natanko boste prihranili lahko izračunate s pomočjo kalkulatorja prihrankov. Storitev omogoča tudi arhiviranje pošte. ePisma lahko shranite in hranite uporabniki sami, ali pa si hrambo zagotovite preko PoštARjeve storitve v eArhivu.

Brez čakanja na pošti! Storitev PostAR je dostopna 24/7, vsak dan v tednu!

Ključne besede:
pošta
digitalni PoštAR

Zadnji članki iz rubrike:

17.6.2019 15:16:52:
Sprememba načina elektronskega podpisovanja dokumentov v sistemu eDavki

30.5.2019 16:29:42:
Vpis v register dejanskih lastnikov - poziv FURS

5.5.2019 15:05:32:
Obvestilo lastnikom odjavljenih vozil - s 1. 4. 2019 dajatve za odjavljeno vozilo

3.5.2019 14:16:23:
Prejemanje e-novičk

29.4.2019 14:58:05:
Doplačilna znamka v Tednu Rdečega križa med 8. in 15. majem

Najnovejši članki:

19.6.2019 10:43:55:
Novi predlogi davčnih sprememb - 18. 6. 2019

18.6.2019 15:39:26:
Oddajate stanovanje preko Airbnb in Bookinga? Kaj pa davki?

18.6.2019 15:31:28:
Obvezna socialna zavarovanja davčnih rezidentov RS, ki na Hrvaškem oddajajo nepremičnine v najem za turistične namene

18.6.2019 14:37:26:
Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o davčnem postopku (ZDavP-2L)

17.6.2019 16:16:41:
Pravilnik o prepovedanih nerevizijskih storitvah revizijskih družb

Izobraževanja
Centralni tečaj: 1€ = 239,640 SIT